10

Fastigheter

 

På godset finns 46 helårsbostäder som hyrs ut. En del är gamla arrendegårdar med relativt stora trädgårdar. Det finns även mindre hus som ligger längs sundet med havsutsikt och små trevliga trädgårdar. Vi har också ett par hästgårdar som hyrs ut med bete som sidoarrende. Vi har också ett antal lägenheter med 2 till 4 rum och kök som ligger i Barsebäcks by.

 

Vill man hyra lokaler för uppställning av husvagnar,båtar etc. så finns även det att tillgå. Läget är förstklassigt med 20 minuter till Malmö, 15 minuter till Lund och 25 minuter till Helsingborg. Köpenhamn nås på 45 minuter.

 

Husen värmes upp med el, olja, halm eller träpellets. Jordvärme förekommer också. Vi försöker succesivt att installera alternativa energikällor då oljan är miljöovänlig och därmed kommer den att blir för dyr på sikt.

 

Godset har ett externt samarbete med Espace Fastighetsförvaltning AB i Landskrona som utför uthyrning och samtliga in- och utflyttningsbesiktningar av fastigheterna.

 

 

Är ni intresserad av att hyra kontakta:


Espace Fastighetsförvaltning AB
Östergatan 86

261 34 LANDSKRONA

 

Telefon: 0418-125 00

E-mail: info(a)espace-ffv.se

 

Då någon fastighet blir ledig förmedlar Espace detta genom att lägga ut den aktuella fastigheten på internet, därefter samlas intresseanmälningar in. Då tillräckligt många intressenter visat sig intresserade anordnar Espace visning av den aktuella fastigheten.

 

 

Är ni befintlig hyresgäst kontakta:

 

Barsebäcks Gods

246 57 BARSEBÄCK


Felanmälningar görs lättast via E-mail.
Alternativt på telefonväxeln genom en röstbrevlåda där namn, ärende och kontaktuppgifter lämnas. Därefter kontaktar vi er.


Telefon: 046- 775 545

E-mail: hus(a)barseback.se


Det går även bra att skicka brev med ärendet.

 

   

10

 

 

Copyright Barsebäcks Gods